top of page

Bayt Al-Thaqafa és una fundació sense ànim de lucre, de caràcter autonòmic, creada l'any 1974 per Teresa Losada, franciscana i doctora en Filologia Semítica, amb la finalitat de facilitar la integració social, cultural, cívica i política dels immigrants en la nostra societat, sense renunciar a la seva pròpia identitat i fomentant l'intercanvi i el diàleg entre les diferents cultures.

Mar Endins i Bayt Al-Thaqafa tenen una estreta relació perquè tenen uns ideals i uns objectius comuns, ajudar a les persones que més ho necessiten sense demanar res a canvi.

A través de la Fundació Bayt Al-Thaqafa, actualment amb seu a Sant Vicenç dels Horts, cada quinze dies ens porten una furgoneta plena de fruita i verdura per repartir entre la nostra gent i nosaltres també baixem a Sant Vicenç a recollir productes de llarga durada com llet, oli, llegums, salses, etc.

La cara d'agraïment quan la nostra gent ve a recollir els productes i marxen amb el carretó de la compra ple, no es pot descriure, però la nostra satisfacció per poder contribuir que tinguin un plat a taula és molt superior.

Fruita Bayt.jpg
bottom of page